Gans Üretimi ve Tuzlar

23-10-2021 05:50
Gans Üretimi ve Tuzlar

Gans Üretimi ve Tuzlar

 

GANS ÜRETİMİNDE KULLANILACAK TUZLAR HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER


Tuz, enerjiden maddeye dönüşen bir sistemdir. [1]

TUZ ÇEŞİTLERİ

GANS'ların üretimi için Deniz Tuzu (rafine edilmemiş), Kaya Tuzu veya saf NaCl Tuzu kullanabilirsiniz. Sağlık Uygulamaları veya genel olarak tam çalışma için, eğer mümkünse, sadece (farmasötik) NaCL kullanmalısınız, çünkü saf Sodyum Klorür ve başka bileşenler içermez, Deniz Tuzu veya Kaya Tuzu da diğer elementler, mineraller ve benzeri içerir. üzerinde. Çok temiz NaCL olan Pharma Salt ile, Tuz'da başka bir bileşeniniz yoktur ve ayrıca GANS'ta da yoktur.

TUZ İÇERİĞİ

Kanıtlanmış olduğu gibi, GANS üretimi için ortalama tuz içeriği,% 5 bulunmuştur. Bu, belirli uygulamalar için diğer bir Tuz içeriğinin daha iyi olmayacağı anlamına gelmez. Herhangi bir nedenle, GANS'ın üretiminin çok hızlı gitmesi gerekiyorsa,% 10-20'lik bir Tuz içeriği kullanmak da mümkündür, ancak GANS'ın kalitesi düşer.

EK BİLGİ

GANS'ın amacına bağlı olarak, GANS üretmek için (Mg) Magnezyum, (K) Potasyum, (Ca) Kalsiyum Tuzlarını da kullanabilirsiniz.
Tuzluluk veya% 5 Tuzlu suyunuz olduğunda, 1l su üzerinde 50gm Tuz var demektir.
Tuz içeriğini ölçmek için bir tuzluluk ölçer, aynı zamanda milyonda (parçacık) parçayı ölçen ve aynı zamanda Tuz içeriği için bir gösterge olan bir iletkenlik ölçer de kullanabilirsiniz.

DAHA İYİ BİR BAĞLANTI İÇİN ÖZEL TUZLULUK

Vücut

Vücut için GANS'lı Pedler kullanmak istiyorsanız, Tuzu tamamen GANS'tan yıkamak zorunda değilsiniz. Tuz, vücudun ana bileşenidir ve örneğin bir Yama ve Vücut arasındaki bağlantıya yardımcı olur. % 0.9 civarında bir tuzluluk oranı, GANS'ı daha etkili hale getirebilir(% 0.9, vücudun ortalama Tuz içeriğidir).

Urin ile GANS

Ayrıca farklı organlarda farklı bir tuzluluk vardır ve Urin vücudun farklı tuzlarını içerir ve vücuda yeniden bağlanmak için çok etkilidir. Böylece, Urin'inizi birkaç damla GANS üretimine veya daha sonra bitmiş GANS'ın kendisine verebilir ve birkaç gün bekletebilirsiniz.

Cihazlar ve Uygulamalar

Tuz da yaygın bir konektördür ve birçok uygulamada yardımcı olabilir. Örneğin, Plazma Gıda Kulesinin optimal çalışması, GANSes ve Amino Asitlerde farklı Tuzlar kullanılabilir, böylece çok daha güçlü bir alan akışı elde edilebilir. Bu yüzden diğer uygulamalarda Tuz'un avantajlarını keşfetmek size kalmış.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.