Tokyo üniversitesi denemeleri - plazma kemoterapi

25-04-2021 23:36
Tokyo üniversitesi denemeleri - plazma kemoterapi

Tokyo üniversitesi denemeleri - plazma kemoterapinin yerini almalıdır

 
Daha  önceki bir Plazma makalesinde , Ganalı Atom Enerjisi Komisyonu'ndaki doktorların,  Ocak 2017'de kanser hastalarını 'alan plazması' ile tedavi etmeye başlayacaklarını ortaya koymuştum .

O zamandan beri, Keshe Vakfı  Japonya Tokyo Üniversitesi'nde tamamen uyumlu bir tıbbi deney başlattı  ve böylece teknolojinin statüsünü ve uluslararası olarak tanınmasını yükseltti. Japon davası hem uluslararası tıp kurulları hem de etik komitesi tarafından denetleniyor. İlerleme gerçekten çok hızlı oldu!
Bunu zaten onayladılar:
  • CO2 Gans, yutulduğunda toksik değildir.
  • CO2 Gans, kan dolaşımına enjekte edildiğinde toksik değildir.
  • Bir dizi başka gans, aynı koşullar altında toksik değildir.
  • CO2 alanı plazması (suda taşınır) yutma veya enjeksiyon için toksik değildir.
  • CO2 ve diğer ganslar ve alan plazmaları, TÜM kanser hücrelerini in vitro olarak birkaç saat içinde yok eder.
 
Bunun çoğu zaten biliniyordu, çünkü Tokyo Üniversitesi, önceki bir makalede anlattığım gibi Fukushima nükleer santralini işleten Tepco için tüm denemeleri yürüttü  . Şimdi ise, denemeler artık gizli değil ve bu sefer uluslararası standartları karşılayacak şekilde yürütülüyor.
 
İşte burada gerçekten ilginçleşiyor ...
Şimdiye kadar anlaşılmayan şey, bir petri kabındaki kanser hücrelerinin, doğru plazma alanlarına maruz kaldıklarında sağlıklı hücrelere dönüşmesi birkaç saat sürebilirken  , değişimin meydana gelmesidir. her hücrede, aynı anda, bir saniyenin altında !
Başka bir deyişle, bir  EŞİK  keşfedilmiştir ve o an o ulaşıldığında, sağlıklı hücrelere habis gelen transformasyon az ya da çok olur  anında . Dönüşüm videoya kaydedildi ve raporun bir parçası olarak tıbbi makamlara iletildi.

Bu temel bir gözlemdir.   Çünkü, gerçekleşen reaksiyonu daha da netleştiriyor ve önceki, görünüşte benzer deneylerdeki başarılar ve başarısızlıklar arasındaki kritik farkı açıklıyor.

Eşik ile kastettiğim şudur: 
Metal bir çubuğu ısıtarak eritebileceğinizi söylersem, on yıl boyunca ısı uygulayabilir ve ASLA sonucu alamazsınız. Yanıldığım sonucuna varırsın. ANCAK size erime EŞİĞİ'nin  1.085 ° C olduğunu söylersem  , bunu birkaç dakika içinde onaylayabilirsiniz. Ve bu Tokyo Üniversitesi'nde olan şey.
Artık eşik gözlemlendiğine göre, araştırmacılar gansları farklı alan güçleri oluşturmak için manipüle ediyorlar. Böylelikle kritik noktaya ulaşılması ve dönüşümün gerçekleşmesi için geçen süre hızla kısaltılır.

Unutmayın, önemli olan plazmatik ALAN'dır . Üretildiği araçlar DEĞİL. Bir dağıtım yöntemi, uygun alanları taşıyan suyun kan dolaşımına enjekte edilmesidir. Gana'da uygulanacak teslimat yolu budur.

Diğer bir seçenek, eşiğe  ulaşılıncaya ve kanser hücreleri ( veya diğer hastalıklı hücreler ) çözülene kadar kişinin ayakta durabileceği ve uygun alan kuvvetlerine tabi tutulabileceği bir hücre oluşturmaktır  .  Plan, bu noktaya birkaç dakika içinde ulaşmaktır.. Ama kendimi aşıyorum ...
Yeni bir çift de Let ilk bakış, bağışıklık mekanizmaları açıkladı  ile başlayan  mikroplar ve kalsiyum arasındaki nükleer reaksiyon  immün hücrelerinde.
 İmmün yanıtta kalsiyumun rolü uzun zamandır kabul edilmiş, ancak anlaşılamamıştır. Öyleyse, Bay Keshe'nin söylemekten hoşlandığı gibi, 'hadi bilgiyi genişletelim'.

 
Bir kez vücuda dahil edilen her öğe, bir gans halindedir. Elementin devleri küçük bir güneş gibidir, kendi bant genişliğindeki alanları alıp  verirler  . (Bir güneş yeteneği sadece güneşten uzaklaşmaz, aynı zamanda geriye doğru eğilir ve geri döner.) DIŞARI yansıtan alan, GERİ DÖNMESİ gereken alanla eşleşir.  

Bay Keshe bize burada sadece TEK kalsiyum olmadığını hatırlatıyor  . Aksine, kalsiyumun izotopları nedeniyle, aslında çok sayıda vardır ve bunlardan yalnızca bazıları bağışıklık B hücreleri ve T hücreleri tarafından alınır.

Bu spesifik kalsiyum izotopları, belirli enfeksiyonlarla aynı 'bant genişliğini' paylaşır. Bu, hem kalsiumların hem de enfeksiyonların, birinin diğerine müdahale edebileceği veya aşırı güç sağlayabileceği aynı radyo dalgaboyunu paylaştığını söylemek gibidir.
 
 
Alan plazmalarının temel bir anlayışı, aynı 'bant genişliğine' sahip (aynı radyo dalgaboyunu paylaşan) alanların, iki yönlü osmoz olarak tanımlanabilecek şekilde birbirini beslediğidir.

"Daha zayıf", daha zayıf bir manyetik alana ve daha güçlü yerçekimi alanına sahip olurken, "daha güçlü", daha güçlü bir manyetik ve daha zayıf yerçekimi kuvvetine sahip olacaktır. Böylece, hemen karşılıklı bir saha kuvvetleri değiş tokuşu gerçekleşir.
Bir bağışıklık hücresindeki kalsiyum bir enfeksiyonun menziline girdiğinde, kalsiyum izotoplarının alan kuvvetleri enfeksiyondan 'daha zayıftır', bu nedenle enfeksiyon kalsiyumdan 'alır ve kötüleşmesine neden olur. 

Bir nükleer fizikçi olarak Bay Keshe, bunun kalsiyumun enerji durumunu  aşağıdaki kalsiyum izotopları tablosunda gösterildiği gibi Potasyum ( K ) seviyesine  düşürdüğüne dikkat çekiyor . Başka bir deyişle, Kalsiyum çok hızlı parçalanır veya Potasyuma bozunur. Örneğin, 35Calcium'un 35 Potasyuma dönüşmesi 25,7 milisaniye sürer ve bunu yaparken Beta (nükleer) radyasyonu serbest bırakır.
 Bazı Kalsiyum izotopları, yüksek Beta (nükleer) radyasyon salgılayarak Potasyuma parçalanır. Ve izotoplardan biri (37Ca) Argon'a bozunur, bu da vücudun çevresinde yüksek Beta radyasyonu salgılar.  Enfeksiyonu yok eden bu radyoaktivite patlamasıdır .
 
 
Şimdi gümüş bakalım.  Yüzyıllardır tıbbi amaçlar için başta kolloidler olmak üzere çeşitli gümüş biçimleri kullanılmıştır. Kolloidal gümüşün bir antimikrobiyal olarak kusursuz kimlik bilgilerine rağmen, kullanımı en tartışmalı hale geldi. Son olarak, alan plazmaları bilgisi ile gümüşün çalışma şekli anlaşılabilir.

Kalsiyumun tam 'bant genişliği' (radyo dalga boyunu düşünün) 34 ila 57'dir   . Öte yandan gümüş, 93 ila 130 aralığındadır , bu nedenle yok etmek için çok daha güçlü radyoaktivite açığa çıkarmak için parçalandığı için Kalsiyumun iki katı güç sağlar. enfeksiyon.

Yani bakteriyel enfeksiyonlarda iki aşamalı bir süreç vardır.   Birinci adım  , bakterinin alan kuvvetlerinin kalsiyum veya gümüş izotoplarından daha güçlü olmasıdır.  Ve ikinci adım  , bu izotopların 'yavru izotoplarına' anında bozunması ve aynı anda Beta radyasyonunun salgılanması, bu da rahatsız edici enfeksiyonu öldürmektir.

Bu bilim için tamamen yenidir.

Virüslerde, aslında daha basittir.   Aşırı güçlü enerji paketi (virüs olarak), CO2 Gans'ın veya plazmatik alanlarının daha zayıf enerjisiyle bir bant genişliğini paylaşır. Yukarıda açıklandığı gibi, daha güçlü olan zayıf olanı besler ve alan gücünün bir kısmını vermiş olan virüs, bağlı olduğu protein yapısı üzerindeki hakimiyetini kaybeder. Azalan virüs daha sonra vücut için bir enerji kaynağı haline gelir.

Kanserler de ağırlıklı olarak tek adımlı bir süreçtir.  Tokyo Üniversitesi tarafından şimdi onaylanan araştırmaya göre, aşırı derecede güçlü bir yerçekimi alanı kuvvetine sahipler, yani etraflarındaki enerjiyi çalarak gittikçe daha fazla kütle çekiyorlar. 

Doğru bant genişliğinde, gerekli eşiğe ulaşan eşit ve zıt alan kuvvetleri sağlanarak  , manyetik ve yerçekimi alan kuvvetleri yeniden dengeye getirilir. Kanser derhal çözülür ve fazla enerji, malignite yerine sağlıklı doku oluşturmak için itici güç olarak kullanılır.
 Ama hikaye bile burada bitmiyor.
Ocak 2017'nin ikinci haftasından itibaren Gana'da planlandığı gibi devam eden insan denemeleri değil, aynı zamanda Gana hükümeti 20.000 metrekarelik bir plazma teknolojisi hastanesinin geliştirilmesini kabul etti.
Bu arada,  Tokyo Üniversitesi'nden sağlık otoriteleri ve etik komiteye en son yayınlanan rapor, radyoterapinin yerini alacak ve kemoterapiye alternatif olarak gans / plazma tedavisini önerdikleri yönündedir. Tümörde azalma ve sağlıklı doku büyümesinin 24 saat içinde başladığını zaten doğruladılar, ancak şimdi şaşkınlar.

Keshe, geçtiğimiz hafta boyunca 'şaşırtıcı sonuçlarla' yeni ganslar sunduklarını bildirdi. Hangi gans elementlerinin hangi dokuların oluşmasına veya büyümesine yol açtığının sırrını çözmüş gibi görünüyorlar. Bu tamamen yeni bir soruşturma alanına yol açtı.  Ve bir sonraki makalemde bununla ilgili haber yapmayı dört gözle bekliyorum.

Gana'ya Dönüş:
Daha önce de belirtildiği gibi, Gana davasına katılmak isteyen herkes, doğrudan vakıfla iletişime geçin . Başlangıçta 50 tümör kanseri kotası arıyorlar. Her hastanın uçuştan 10 gün önce sarı humma aşısı yaptırmış olması gerekecektir. 

Tedavi prosedürleri devlet hastanelerinde ele alınacak ve uluslararası bir doktorlar topluluğu katılmaya ve denetlemeye davet edilecektir. 

Gana'da beklenen kalış süresi şu anda enjeksiyonla uygulanan tedaviyle 30 gün iken, nihai hedef, gelecekte doğru gans karışımının gerekli eşikte manyetik yerçekimi alanı doygunluk noktasını en az bir sürede üreteceğidir.  ilk 3-5 dakika .

Bu elbette şaşırtıcı bir öneri ve araştırmalar devam ediyor ...
 
Kaynak:

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.